Davčno finančno računovodsko pravno svetovanje

O Cauteli Pros

Izkušeni davčni svetovalci smo ustanovili družbo Cautela Pros d.o.o. z namenom, da nudimo davčno svetovanje, v kombinaciji z računovodskim, finančnim in pravnim svetovanjem na slovenskem in mednarodnem trgu. Nudimo kakovostne storitve za različna slovenska in mednarodna podjetja, zavarovalnice in banke. Na naši spletni strani Cautela Pros si lahko preberete več o naši družbi.

Davčno svetovanje  družbe Cautela Pros d.o.o. je razvejano na številna področja delovanja pravnih in fizičnih oseb. V okviru davčnih storitev nudimo tudi svetovalne projekte s področja transfernih cen. Svetovalec s področja transfernih cen Igor Gabrijelčič je poglobljeno znanje s področja transfernih cen pridobival z aktivnim delovanjem na domačih in mednarodnih projektih za različne proizvodne in prodajne družbe, distributerje, storitvene družbe ipd. in rednim mednarodnim izobraževanjem. Na temo transferne cene je avtor mnogih avtorskih strokovnih prispevkov, objavljenih v monografijah in strokovnih davčnih revijah. Vodil je tudi individualne seminarje s področja transfernih cen pri Slovenskem inštitutu za revizijo in CISEF Ekonomske fakultete. Davčni svetovalci so podrobneje predstavljeni na spletni strani cautelapros.

Davčno svetovanje  nenehno izpolnjujemo, kar dokazuje včlanitev v mednarodno mrežo Nexia International. S članstvom smo pridobili dostop do mednarodnih davčnih informacij in kontaktov z davčnimi svetovalci iz 520 pisarn v več kot 100 državah sveta. Pri mednarodnih projektih s področja transfernih cen se tako lahko posvetujemo z lokalnimi davčnimi strokovnjaki, se udeležujemo mednarodnih izobraževanj in izmenjujemo mnenja s priznanimi tujimi strokovnjaki na temo transferne cene.

mag. Igor Gabrijelčič

Davčni in finančni svetovalec
Telefon: +386 (0)1 600 30 93
Mob: +386 (0)31 337 053
igor.gabrijelcic@cautelapros.si

Igor je davčni svetovalec s področja davka od dohodkov pravnih oseb, znotraj katerega se veliko usmerja na področje transfernih cen. Poglobljeno znanje s področja transfernih cen je pridobival z aktivnim delovanjem znotraj mednarodne revizijsko-svetovalne družbe na domačih in mednarodnih projektih za različne proizvodne in prodajne družbe, distributerje, storitvene družbe, finančne institucije ipd. ter rednim izobraževanjem na mednarodnih izobraževanjih. Na to temo je predavatelj na različnih seminarjih ter avtor mnogih avtorskih strokovnih prispevkov, objavljenih v monografijah in strokovnih davčnih revijah.

Svetovanje s področja transfernih cen je nadgrajeval s svetovanjem v zvezi s spremembami verige vrednosti. Sodeloval je tudi pri davčnih in finančnih skrbnih pregledih pri združitvah in prevzemih. Leta 2002 je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Leta 2005 je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani prejel naziv magister znanosti. Na Ekonomski fakulteti deluje tudi kot zunanji sodelavec pri predmetu Javne finance.

Tekoče govori in piše angleško ter italijansko.

Naše reference

Davčno svetovanje  s področja transfernih cen nam je zaupalo že več kot 40 mednarodnih in slovenskih družb, ki delujejo v različnih panogah, kot so proizvodnja in distribucija hrane in pijač, elektrogospodarstvo, proizvodnja in distribucija bele tehnike, proizvodnja in distribucija sanitarne tehnike, telekomunikacije, farmacija, zavarovalništvo, gradbeništvo, informacijska tehnologija, avtomobilska panoga, kemijska panoga idr.

Ponosni smo tudi na vzpostavljene tesne stike s skupino davčnih inšpektorjev s področja transfernih cen, s katerimi delimo znanje in izkušnje in s tem sooblikujemo prakso transfernih cen v Sloveniji.

 

Nazaj na vrh strani